Pendulum, Rudimental en meer naar We Are Electric 2017

Pendulum

We Are Electric heeft zojuist de allereerste namen voor de aankomenden editie bekendgemaakt. Onder meer Knife Party, Pendulum en Rudimental (DJ Set) zullen optreden op het festival nabij Eindhoven.  

Naast bovengenoemde namen vinden we nog veel meer toffe acts terug op het affiche. Zo maakt We Are Electric ook Goldfish, Black Sun Empire en Noisia ‘Outer Edges’ bekend. Daarnaast vinden we dit jaar ook Tiga, Tchami en Speedy J terug op de line-up. Dit zijn alle nieuwe bevestigingen op een rijtje:

Noisia

Noisia is een Groningse drum and bass groep die al sinds 1998 achter de draaitafels staat. Het optreden van Noisia wordt geen ‘gewoon’ concert. De heren zullen uitpakken met hun audiovisuele spektakel ‘Outer Edges’. De show staat daarmee helemaal in het tegen van hun laatste, gelijknamige album. Verwacht een gigantische, gelikte show die de hele tent de lucht in krijgt.

We Are Electric 2017

We Are Electric 2017 vindt plaats van 16 t/m 18 juni op het E3-strand in Eersel, vlakbij Eindhoven. Het is pas de derde editie van het buitenfestival, wat is ontstaan na het succes van het indoor festival wat jaarlijks in het Klokgebouw in Eindhoven gehouden wordt. Naast grote DJ’s treden er ook een hoop live-acts op op het festival. Een kaartje voor het hele weekend kost €59,- en een dagkaart heb je al voor €29,-. Door een groepsticket voor 6 personen aan te schaffen á 295 euro, bespaar je een tientje per persoon. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10 uur.