Queens Of The Stone Age hint naar nieuw materiaal

queens of the stone age

They’re back! Queens Of The Stone Age levert in 2017 een nieuw album af en gaat vermoedelijk op wereldtournee. De band teaset met foto’s van opnamesessies. 

Begin dit jaar gaf de bassist van QOTSA aan dat de rockband bezig is met een nieuw album en een tour voor 2017. De vermoedens rondom de opnames van een nieuwe plaat worden vandaag bevestigd: Queens Of The Stone Age deelt foto’s vanuit de studio. Op de onderstaande plaatjes van het Instagramkanaal van de band zijn onder meer de gear van de muzikanten te zien, alsook een lijstje met vermoedelijke songtitels.

Festivals voor Queens Of The Stone Age?

Fans hebben lang gewacht op een vervolgplaat en tour van QOTSA. Het meest recente album ‘…Like Clockwork’ dateert uit 2013 en de bijbehorende tour eindigde in 2014. In 2015 werd het meest recente concert gegeven. Dat optreden vond plaats op Rock in Rio en het was één van de (slechts) twee shows die de band dat jaar verzorgde.

Het nieuwe album dat voor 2017 gepland staat, gaat volgens insiders gepaard met een wereldtour. Mogelijk kunnen we dit (na)jaar dus nog festivaloptredens verwachten. Zo niet, dan zetten wij onze zinnen alvast op 2018! Voor nu is het dus nog even wachten op de nieuwe plaat. Hoe deze gaat heten en wanneer deze precies verschijnt? No one knows…