Radiohead, Biffy Clyro, Kasabian en meer naar TRNSMT 2017

Foto: Cambria Harkey/Lollapalooza 2016

Een nieuw festival in Schotland! De organisatie achter T In The Park kondigde gisteren ‘TRNSMT’ aan en maakte meteen de eerste namen bekend. Onder meer Radiohead, Biffy Clyro en Kasabian zijn in juli te vinden in Glasgow.

In het eerste pakketje namen zitten naast Radiohead, Biffy Clyro en Kasabian nog 12 andere namen. Alle namen die bekend zijn gemaakt zijn hieronder in de poster te zien.

trnsmt

TRNSMT Festival wordt gehouden op dezelfde locatie als de thuisbasis van T in The Park. Eerder werd al duidelijk dat T in The Park komend jaar niet door zal gaan.

Naast de nieuwe namen heeft het festival ook informatie gegeven omtrent de ticketverkoop. Er zijn één-, 2- en 3-daagse tickets te koop. Voor een dagticket ben je zo’n €75,- kwijt. Een ticket waarmee je 2 dagen op het festival kunt vertoeven kost ongeveer €134,-. Voor een weekendticket ben je ongeveer €185,- kwijt.

TRNSMT 2017

TRNSMT vindt in 2017 voor de eerste keer plaats. Het festival vindt plaats op het terrein waar normaal gesproken T in The Park haar thuisbasis kent. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 9 juli. Met Radiohead, Biffy Clyro en Kasabian zijn de headliners al bekend. Tickets zijn in alle soorten en maten te koop, deze koop je hier. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

TRNSMT Logo

TRNSMT 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Glasgow, Verenigd Koninkrijk
Datum 12-14 juli 2024
Tickets Kopen