Spinvis en meer naar Bevrijdingspop 2017

Bevrijdingspop maakt vandaag de eerste namen bekend. Onder meer Spinvis en Chocolate Puma komen op 5 mei de bevrijding vieren op het gratis festival in Haarlem. 

Ook Gregor Salto, Bombino en Mantra vallen onder de eerste namen van het festival. Voorgaande jaren stonden onder meer Balthazar, Chef’ Special en John Coffey op het gratis festival.

Spinvis

Spinvis is een eenmansband van Erik de Jong. Zijn nummers worden gekenmerkt door absurde teksten. Spinvis heeft acht albums op zijn naam staan, die hij regelmatig te gehore brengt tijdens theatertours en op festivalweides. Ook sleepte hij de afgelopen jaren een hoop prijzen binnen, waaronder de Popprijs op het Noorderslag festival.

Bevrijdingspop 2017

Bevrijdingspop is een festival wat jaarlijks georganiseerd wordt in de Haarlemmerhout in Haarlem. Om de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog te vieren, worden ieder jaar op 5 mei bevrijdingsfestivals georganiseerd door het hele land. In Haarlem gebeurt dat al sinds 1980 en daarmee is het festival een van de grondleggers voor alle huidige bevrijdingsfestivals. Bevrijdingspop is ook in 2017 helemaal gratis.

Bevrijdingspop Haarlem Logo

Bevrijdingspop Haarlem 2024

Locatie
Nederland
Haarlem, Nederland
Datum 5 mei 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen