Tom Odell, Chef’ Special en meer op Bevrijdingsfestival Groningen

Tom Odell
Photo: Sony Music

Nieuws uit het hoge noorden. Het bevrijdingsfestival Groningen komt met de eerste namen. Onder andere Tom Odell en Chef’ Special zijn op 5 mei te zien in het Stadspark van Groningen. 

Naast Tom Odell en Chef’ Special zijn ook Youngr en de Groninger Kraantje Pappie bevestigd. Tom Odell gaat exclusief optreden in Groningen en staat dus niet op een ander bevrijdingsfestival.

Tom Odell

Vorig jaar kwam dan eindelijk het tweede album uit van de Engelse singer-songwriter. Dit album genaamd Wrong Crowd is de opvolger van het debuut waar de succesvolle hit ‘Another Love’ op is te vinden. Een hit zoals dat heeft het nieuwe album nog niet voortgebracht. Tom Odell laat wel zien met het nummer ‘Constellations’ dat hij schitterende piano liedjes blijft schrijven. Met het nummer ‘Magnetised’ laat hij zien dat hij aan de andere kant ook durft uit te pakken.

Bevrijdingsfestival Groningen

Om de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog te vieren, worden ieder jaar op 5 mei bevrijdingsfestivals georganiseerd door het hele land. In Groningen gebeurt dat in het Stadspark waar 50 acts gaan optreden onder het thema “Geef vrijheid door”. En daar kun je hé-lé-maal gratis van genieten!