Wireless 2017 bevestigt The Weeknd, Chance The Rapper en meer

Het hoge woord is er uit, de allereerste namen voor Wireless 2017 zijn bekend. Het festival onthult onder meer Chance The Rapper, The Weeknd en Skepta als headliners.

Daar blijft het niet bij. Het Engelse festival onthult in een keer een groot deel van het affiche. Zo zijn ook G-Eazy, Post Malone, Flatbush Zombies en Rae Sremmurd op Wireless te vinden. Het affiche is echter nog niet helemaal af. Op de poster die het festival deelt is te zien dat er nog twee grote acts aangekondigd worden en ook aan de onderkant komen er nog namen bij. Wie dat zijn is nog even afwachten, maar het voorlopige affiche van het festival vind je hieronder:

Wireless 2017

In het Finsbury Park te Londen wordt op 7, 8 en 9 juli het Wireless Festival gevierd. Het evenement weet ieder jaar de grootste hiphop-, R&B- en dance acts naar Groot-Brittanië te halen. Zo stonden de afgelopen jaren JAY Z, Kanye West, Justin Timberlake, Drake en Kendrick Lamar op het Engelse festival. Het festival deelt ieder jaar een aantal namen met het Belgische Rock Werchter, waardoor de line-up van 2016 ook interessant is voor Werchter-gangers. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan.