Deadmau5, Armin van Buuren en meer naar Mysteryland 2017

1269
Deadmau5 Live

Tijd om te dansen! Mysteryland maakt vandaag zijn line-up bekend. Het festival presenteert Deadmau5 en Armin van Buuren als headliners. Ook de kaarten voor het dancefestival zijn vanaf nu beschikbaar.

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent door deze twee headliners is er meer goed nieuws. Mysteryland onthult ook de komst van acts als Alesso en Axwell Λ Ingrosso. Daarnaast vinden we Above & Beyond, Andy C en Netksy (Live) op het affiche. De belangrijkste namen van de line-up staan hieronder. Het volledige affiche vind je op de website van het festival.

Deadmau5

https://youtube.com/watch?v=ggRiz4rdiGI

De Canadese producer Deadmau5 draait inmiddels alweer 10 jaar mee in de muziekwereld. In 2005 bracht hij zijn debutalbum Get Scraped uit, maar het grote succes liet wachten tot 2007, toen hij te horen was op een remixalbum van Tiësto. Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de grote internationale (festival)podia. Deadmau5 stond in het verleden onder meer op Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter. Ook deze zomer staat Deadmau5 op verschillende Europese festivals.

Mysteryland 2017

Mysteryland is het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Het festival wordt op 26 en 27 augustus gehouden in Haarlemmermeer. Met headliners als Deadmau5 en Armin van Buuren gaan ook dit jaar de voetjes gegarandeerd van de vloer. Wil je er het hele weekend bij zijn, dan kost je dat €109,- exclusief camping. Plak je er een campingticket aan vast, dan kost je dat €149,-. Een dagticket voor de zaterdag heb je al vanaf €74,50 en voor de zondag moet je €59,50 afrekenen. Meer informatie over de kaarten en het festival vind je op de website van Mysteryland.