Franz Ferdinand en nog bijna 50 nieuwe namen voor Electric Castle 2017

Franz Ferdinand

Maar liefst 48 namen voor Electric Castle 2017. Onder de bevestigde acts bevinden zich namen zoals Franz Ferdinand, Paul van Dyk en Zedd.

Ook onder andere UNKLE en Cassy zijn toegevoegd. Zij voegen zich bij onder andere naast Deadmau5 en Alt-J op het Roemeense festival.

Check hieronder de nieuwe festivalposter voor Electric Castle 2017 met daarop alle bevestigde namen.

Zedd

Franz Ferdinand is er een uitzondering op, maar Electric Castle programmeert toch vooral dancenamen. Zoals bijvoorbeeld de zojuist aangekondigde Zedd, een Duitse producer en diskjockey. Zijn remixes van onder andere ‘Scary Monsters and Nice Sprites’ hebben hem een grote naam gegeven in de hedendaagse dancewereld. Daardoor kan deze Anton Zaslavski tegenwoordig samenwerken met grote popsterren. Met één van die grote popsterren, Selena Gomez, scoorde hij al een grote hit: ‘I Want You To Know’. Afgelopen maand kwam weer een interessante samenwerking van deze Duitse producer naar buiten. Alessia Cara was nu de stem waarop hij gevallen was en samen met haar maakte hij het nummer ‘Stay’. Hitjes gegarandeerd met deze oosterbuur.

Electric Castle 2017

Electric Castle vindt plaats op een hele bijzondere locatie, namelijk bij het Bánffy kasteel in Roemenië. Hoewel de line-up voornamelijk uit dancemuziek bestaat, biedt het festival ook podium aan grote namen van andere genres. Zo stonden de afgelopen jaren naast Skrillex, The Prodigy, Rudimental en Fatboy Slim ook Die Antwoord, Sigur Rós, Parov Stelar en Bring Me The Horizon op het podium. Dit jaar vindt het festival plaats van 13 tot en met 17 juli.  Een ticket voor vier dagen toegang tot het festival inclusief camping kost rond de €95,-. Festival.Travel regelt busreizen vanuit Nederland en België.

[mks_button size=”large” title=”Tickets Electric Castle 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/electric-castle//?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen