Video: Sum 41 op Rock en Seine 2016

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Sum 41 live op Rock en Seine 2016 

De heren van Sum 41 gaan al heel wat jaren mee en weten daarom als geen ander hoe je een festival op z’n kop zet. Over vijf dagen staan ze in poppodium 013 in Tilburg en vorige festivalzomer speelden ze vele festivalweides plat. Zo ook Rock en Seine. Dat het publiek uitkeek naar dit optreden is duidelijk; het veld staat voller dan vol en iedereen gaat uit z’n dak. Meespringen, moshpits en headbangen, het gebeurt allemaal!

Sum 41

Sum 41 is op de 41ste dag van de zomer van 1996 opgericht, vandaar de naam. De Canadezen hebben maar liefst zes studioalbums op zak. Ze doen zo’n driehonderd optredens per jaar en verkochten meer dan tien miljoen albums. In 2001 kwamen twee van hun bekendste liedjes uit; ‘In Too Deep’ en ‘Motivation’. Deze twee zijn dé formule om het publiek uit z’n dak te laten gaan tijdens optredens. Kortom, Sum 41 staat nooit stil!

Meer festivalconcerten

Wil je genieten van nog meer legendarische festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks Youtube kanaal.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2024

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen