FestiTinder! Wat zijn de beste optredens van Paaspop 2017?

Paaspop
Foto: Bart Heemskerk

De kop van het festivalseizoen is eraf. Paaspop heeft het festivalseizoen wederom op legendarische wijze geopend. De eerste bands zijn al warmgedraaid. Wat vonden jullie de beste optredens van afgelopen weekend? Speel nu de FestiTinder als je op Paaspop 2017 bent geweest en laat het ons weten!

Paaspop barst van de muzikale optredens. Tal van bands kwamen afgelopen weekend op en af het podium in Schijndel. Wij zijn benieuwd wat de Paaspop bezoeker van dit jaar er met kop en schouders bovenuit vond springen. Wat maakt een optreden dan goed, vraag je je af? Dat bepaal jij helemaal zelf! Doe de FestiTinder en geef jouw mening.

FestiTinder!

Wat zijn jouw favorieten voor het nieuwe festivalseizoen? Is de agenda al geblockt? Swipe dan rechts. Vond je het optreden op Paaspop helemaal niks? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder

Paaspop vond dit jaar plaats op 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. Deze editie waren onder andere Doe Maar, Anouk en Kensington de grote smaakmakers. Maar zoals altijd was er op het festival nog veel meer te beleven. Wil je meer weten over Paaspop, check dan alle berichten over het festival.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen