Muse: “We komen binnenkort naar België”

Muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Vandaag heeft Muse een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Dig Down’. Naar aanleiding van dit nieuwe nummer belden DJ’s van Studio Brussel en 3FM met zanger Matthew Bellamy. 

In de uitzending van Studio Brussel liet Bellamy weten dat de band binnenkort naar België komt. In de uitzending op 3FM laat de zanger niets weten over een mogelijk concert in Nederland. Wel stelt hij dat we het nieuwe album nog voor 2018 kunnen verwachten. Bovendien kunnen we meer singles verwachten voordat het album uitkomt. Later dit jaar gaat Muse op tour door Noord-Amerika, samen met Thirty Seconds To Mars en PVRIS. De nieuwe single ‘Dig Down’ is hieronder te beluisteren.

Muse

https://www.youtube.com/watch?v=Hs_IaOZbnxg

Muse is een graag geziene gast in Nederland en België. De band doet haast jaarlijks ons land aan met een (festival)tour. Vorig jaar stonden de heren als headliner op onder meer Lowlands en Sziget en het jaar daarvoor op onder meer Rock Werchter en Pinkpop. Ook de fans die het niet zo op festivals hebben, kwamen de afgelopen jaren aan hun trekken met optredens in de Amsterdam Arena en de Ziggo Dome.