Vandaag heeft Muse een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Dig Down’. Naar aanleiding van dit nieuwe nummer belden DJ’s van Studio Brussel en 3FM met zanger Matthew Bellamy. 

In de uitzending van Studio Brussel liet Bellamy weten dat de band binnenkort naar België komt. In de uitzending op 3FM laat de zanger niets weten over een mogelijk concert in Nederland. Wel stelt hij dat we het nieuwe album nog voor 2018 kunnen verwachten. Bovendien kunnen we meer singles verwachten voordat het album uitkomt. Later dit jaar gaat Muse op tour door Noord-Amerika, samen met Thirty Seconds To Mars en PVRIS. De nieuwe single ‘Dig Down’ is hieronder te beluisteren.

Muse

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Muse is een graag geziene gast in Nederland en België. De band doet haast jaarlijks ons land aan met een (festival)tour. Vorig jaar stonden de heren als headliner op onder meer Lowlands en Sziget en het jaar daarvoor op onder meer Rock Werchter en Pinkpop. Ook de fans die het niet zo op festivals hebben, kwamen de afgelopen jaren aan hun trekken met optredens in de Amsterdam Arena en de Ziggo Dome.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.