Festivalconcert van de Week: Spinvis live op Lowlands 2012

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Spinvis op Lowlands 2012.

Wie van festivals én Hemelvaartsdag houdt, gaat natuurlijk naar Dauwpop. Om daar bijvoorbeeld Spinvis te zien. De eenmansact stond dit weekend in Hellendoorn. We moesten meteen terugdenken aan die keer dat ‘ie op een bloedheet Lowlands stond, in 2012. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Spinvis

In 2002 was daar opeens Spinvis, ofwel Eric de Jong. Sindsdien speelde hij op vele festivals en is hij eigenlijk een beetje een legende. Met zijn poëtische teksten over het leven, weet hij als geen ander het publiek te ontroeren en mee te slepen. In 2011 kwam hij met de plaat Tot Ziens, Justine Keller, waarvan ook een stip werd gemaakt. Na zes jaar stilte, is Spinvis nu terug op het podium en hóe! Met zijn nieuwe album Trein Vuur Dageraad komt hij weer festivalweides en poppodia ontroeren met zijn prachtige geluid.

Behoefte aan nog meer legendarische Festivalconcerten? Wil je herinneringen ophalen van de afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat? Check het Festileaks YouTube kanaal.

Over de FestiBelt

De FestiBelt van BANDIWEAR is dé festival must-have van deze zomer. In deze speciale riem kun je al je bezittingen stoppen, met aparte afsluitbare vakjes voor je telefoon, festivalmuntjes, pasjes en sleutels. Vervolgens zitten ze gegarandeerd veilig en stevig zitten tijdens het dansen! Niet alleen super nuttig, maar ook nog eens een fashion-item: de FestiBelt is verkrijgbaar in tientallen hippe designs. Benieuwd? De FestiBelt bestel je voor €29.99 via de Festileaks Shop.

Pro-tip: wanneer je de kortingscode “FESTILEAKS17” gebruikt, krijg je 5% korting én heb je de FestiBelt morgen al in huis!

[mks_button size=”medium” title=”Bestel de FestiBelt” style=”squared” url=”http://shop.festileaks.com/category/kampeerbenodigdheden/de-festibelt/” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra