Arcade Fire dropt nieuwe single vlak voor Best Kept Secret 2017-show

Arcade Fire

Morgenavond is Arcade Fire headliner op Best Kept Secret, vandaag brengen ze nog snel een nieuwe single uit! ‘Creature Comfort’ is de tweede single van het nieuwe album Everything Now, dat op 28 juli uitkomt.

Het lijkt erop dat het nieuwe nummer ook live gespeeld gaat worden tijdens de headline set van Arcade Fire op Best Kept Secret. De band speelde het nummer namelijk ook al op het Spaanse Primavera Sound. Hier vind je een  live opname van de song.

Begin deze maand bracht de Canadese rockband al de titeltrack ‘Everything Now’ uit. Die single doet het ongekend goed: hij kwam binnen op nummer 11 in de Billboard Hot Rock Tracks-hitlijst. Het is de hoogste notering voor Arcade Fire tot nu toe. Kan ‘Creature Comfort’ dat succes evenaren? Oordeel zelf en beluister ‘m hieronder!

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met onder meer headliners Run The Jewels, Radiohead en Arcade Fire is het uiterst boeiende line-up. Weekendtickets zijn inmiddels al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag (vandaag) zijn nog wel te koop, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy