Check de video’s van het optreden van Justin Bieber op Pinkpop 2017

Maandenlang was hij misschien wel de meest besproken artiest van de line-up van Pinkpop 2017. De wachtrijen waren lang en toen Pinkpop gisteren haar deuren opende, stormden de Beliebers naar binnen. Gisterenavond was het dan eindelijk zover, Justin Bieber betrad de mainstage van Pinkpop. Check de beelden hier bij Festileaks!

‘What Do You Mean’, Justin?

Coo coo GIF

Al vroeg op de avond begon het hard te regenen en mochten de poncho’s uit de tassen en dat bleef ook niet onopgemerkt bij Justin Bieber zelf:“Everybody got a little wet tonight”. Een opmerking waarbij je wellicht al een wenkbrauw ophaalt. Daar bleef het echter niet bij. Justin leek weinig onder de indruk van zijn omgeving: “I don’t know where we are, but I’m gonna find out in a minute. We’re in Landgraph?“. Ok, dat is nog altijd beter dan de misser van Pharrell in 2015. En dan durft hij de vraag te stellen die menig festivalliefhebber al heeft gesteld de afgelopen maanden: “I am not really sure what I’m doing here. Is this a festival?”.

Het optreden in vogelvlucht

De regen mocht de pret niet drukken en het publiek ging los op de vele hits van de zanger. Benieuwd naar het optreden? Check dan de filmpjes hieronder!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFguPQuwr2tiOlqn_mHpc280z2D_Lvsan

Facebook Live

Ook op Facebook waren we live bij het optreden van Justin Bieber. Zie hierboven bijvoorbeeld de set closer ‘Sorry’. Benieuwd naar Green Day morgen? Houd dan vooral onze Facebook-pagina in de gaten!

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 vindt dit weekend plaats. Op het affiche staan een aantal klinkende namen, zoals Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, zowel online als aan de dagkassa.

Net als voorgaande jaren volg je alle ontwikkelingen live op Festileaks, thuisblijvers kunnen meegenieten van de optredens via de stream. Voor vandaag staan onder andere Clean Bandit en Jack Savoretti op de planning.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen