Martin Garrix en David Guetta onder eerste namen Amsterdam Dance Event 2017

Komend najaar vormt Amsterdam wederom het decor voor het grootste elektronische muziekevenement ter wereld: Amsterdam Dance Event. Tussen de eerste namen vinden we al meteen een aantal wereldartiesten!

Als vanouds vind je op Amsterdam Dance Event de beste dj’s uit binnen- en buitenland. De vaderlandse eer wordt dit jaar verdedigd door onder andere Martin Garrix, Don Diablo en Ferry Corsten. Ook buitenlandse plaatjesdraaiers als David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike worden speciaal voor het evenement naar de hoofdstad gehaald. Het volledige overzicht met alle nieuwe namen is als volgt:

Amsterdam Dance Event

Met de nieuwe aankondigingen is slechts 8% van het totale programma bekend. We kunnen dus waarschijnlijk op zeer korte termijn meer nieuws rond ADE verwachten!

Amsterdam Dance Event 2017

Van woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober 2017 wordt het centrum van Amsterdam omgetoverd tot één groot danswalhalla, tijdens de 22e edite van Amsterdam Dance Event. Vorig jaar toonden meer dan 2.200 artiesten hun kunsten in uiteenlopende (sub)genres. Meer dan 350.000 bezoekers reisden toen af naar de hoofdstad. Overdag kunnen professionals hun kennis bijspijkeren bij de vele conferenties, lezingen en demo’s. ’s Avonds vormen de vele poppodia en clubs in de stad het toneel voor het uitgebreide muziekprogramma. Tickets voor de verschillende evenementen zijn te verkrijgen op de website van Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy