Hoe ziet het Bieber-publiek er nou echt uit op Pinkpop 2017?

Hoewel de hele wereld denkt, dat het Pinkpop-publiek vandaag alleen maar bestaat uit jonge meisjes, is het tegendeel waar. Justin Bieber heeft fans in alle maten!

Of je het nu wilt of niet, iedereen kan op zijn minst één nummer meezingen van Justin Bieber. Jarenlang werd de megaster door de meer alternatieve muziekliefhebbers niet serieus genomen, maar sinds het album Purpose kan niemand meer om hem heen. Nummers als ‘Sorry’, ‘What Do You Mean?’ en ‘Love Yourself’ domineerden maandenlang de hitlijsten. Justin Bieber is een hitmachine. Kan het dan eigenlijk wel mis gaan op Pinkpop 2017? Volgens deze beliebers niet. En nee, het zijn niet eens jonge meiden!

Tuurlijk zijn daar de all time Beliebers…

… maar ook deze mensen verheugen zich op The Beebs

[one_half]

What time is it? It’s Bieber time #pp17 #bieber #pinkpop # fanboy

Een bericht gedeeld door Sander (@sanderb_) op


[/one_half]

[one_half_last]


[/one_half_last]

[one_half]


[/one_half]

[one_half_last]


[/one_half_last]

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 vindt dit weekend plaats. Op het affiche staan een aantal klinkende namen, zoals Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, zowel online als aan de dagkassa.

Net als voorgaande jaren volg je alle ontwikkelingen live op Festileaks, thuisblijvers kunnen meegenieten van de optredens via de stream. Vandaag staan onder andere Chef’Special en White Lies op de programmering.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen