Advertisement

Imagine Dragons keert binnenkort terug naar België

Imagine Dragons

Gisteren nam Imagine Dragons na een geslaagde show afscheid op Rock Werchter van hun Belgische fans. Gelukkig hoeven die fans hun idolen niet lang te missen: de heren komen namelijk binnenkort terug naar België!

Tijdens hun show op de Main Stage van Rock Werchter gistermiddag praatte zanger Dan Reynolds zijn mond voorbij. Hij verklapte dat de band op zeer korte termijn een nieuwe Europese tour zal aankondigen. Die tour zal dus ook in België neerstrijken en zal in het teken staan van het derde album Evolve, dat vorige week uitkwam. Of de Nederlandse fans ook kunnen rekenen op een optreden in eigen land is nog even afwachten.

Imagine Dragons


De Amerikaanse alternative-/poprockband Imagine Dragons bestaat uit vier leden en werd in 2008 in Las Vegas opgericht. In 2012 verkregen ze internationale bekendheid met de single ‘It’s Time’ en inmiddels is Imagine Dragons niet meer van de Europese festivalpodia weg te denken. Met hits als ‘Radioactive’ en ‘Demons’ zetten ze de festivalweide met gemak op zijn kop. Hun fonkelnieuwe album Evolve bouwt voort op bestaande repertoire, maar dan met wat meer elektronische invloeden. De titel staat volgens zanger Dan Reynolds symbool voor de evolutie die de band na de eerste twee albums heeft doorgemaakt. ‘Thunder’ werd vorige maand uitgebracht als tweede single en is hierboven te beluisteren.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy