Opwarmen voor Rock Werchter: bekijk de shows van Foo Fighters en Radiohead op Glastonbury

Foo Fighters Live Dave 2012

Dit weekend is het eindelijk zover: Rock Werchter 2o17! Morgen gaat het feest van start met o.a. Kings Of Leon en Arcade Fire, maar ook voor de andere dagen kun je je alvast opwarmen. De shows van Foo Fighters en Radiohead op Glastonbury 2017 zijn namelijk nu online te bekijken!

Afgelopen weekend vond een van de grootste festivals van Europa plaats: Glastonbury. Dit jaar waren de headliners Radiohead, Foo Fighters en Ed Sheeran. Die eerste twee staan dit weekend ook op Rock Werchter, en van beide acts kun je de shows nu terugkijken via de website van BBC. De show van Radiohead is via deze link te bekijken. Die van Foo Fighters check je hier.

Mogelijk zijn de video’s alleen vanuit Engeland te bekijken, maar uiteraard zijn daar wel manieren voor zodat je het alsnog kan bekijken. (je hebt het niet van ons)

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli 2017. Met namen als Radiohead, Arcade Fire en Foo Fighters is het misschien wel de meest geprezen line-up van het festivalseizoen dit jaar. Het festival is dan ook voor het grootste deel uitverkocht. Wel zijn er nog enkele tickets voor de donderdag verkrijgbaar, deze kosten 100 euro. Meer weten over Rock Werchter 2017? Check dan onze programmapagina, of bekijk de website. Alvast muzikaal voorbereiden? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder!