Winnen: twee tickets voor M’era Luna inclusief reis en camping!

782
white lies
Foto: Steve Gullick

Het is nu nog maar een paar weken voordat de eerste grote festivals weer van start zullen gaan. Nog niet genoeg festivals gepland staan voor de komende maanden? Lees dan snel verder, want Festileaks mag twee tickets (inclusief camping en reis) voor M’era Luna weggeven!

M’era Luna is hét festival voor de goth scene van Europa. Dit jaar vindt het plaats op 12 en 13 augustus. Ieder jaar komen hier duizenden muziekfans naar het Duitse plaatsje Hildesheim om eens een goed feestje te houden. Onder andere Korn, White Lies en And One staan dit jaar op het programma. Naast de grote namen binnen de goth- en metalscene staat het festival ook vooral bekend om haar speciale sfeer, food line-up en fashion shows.

Ook is er een heuse M’era Luna Academy waar je gedurende het weekend mee kan doen aan workshops of lezingen. Altijd al je skills op de catwalk willen oefenen? Of lijkt het je interessant om een lezing bij te wonen van forensisch bioloog Mark Benecke? Op M’era Luna is het allemaal mogelijk!

Al enthousiast geworden voor dit mooie festival? Jij kan erbij zijn! Vul je gegevens in via het onderstaande formulier en wie weet mogen jij én een vriend of vriendin in augustus naar M’era Luna!

Je kunt meedoen via Facebook

Vakantieland-nedersaksen.nl is erg benieuwd naar de belevenissen van de prijswinnaars op M’era Luna. Na afloop van het festival nemen zij daarom eenmalig contact op om je avonturen te bespreken voor een publicatie op hun site en op Festileaks.

M’era Luna 2017

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 

M’era Luna 2017 vindt plaats op 12 en 13 augustus in Hildesheim. Het wordt dit jaar alweer voor de zevende keer georganiseerd. De line-up van dit jaar bestaat onder andere uit Korn, White Lies en And One. Voor een combiticket inclusief camping betaal je 99 euro. Voor meer informatie, check de website.

21 jaar. Student Media, Informatie & Communicatie. Sinds 4 jaar trots lid van de nieuwsredactie van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.