Advertisement

Festileaks tipt: Het Poolse OFF Festival met o.a. PJ Harvey en Feist

Op zoek naar een last minute-reis naar een festival in het buitenland? In het weekend van 4 tot en met 6 augustus vindt OFF Festival plaats in Polen en dat belooft een hoogtepunt van de festivalzomer te worden.

In het eerste weekend van augustus wordt OFF-Festival georganiseerd in de prachtige Poolse stad Katowice, vlakbij de Tsjechische grens. OFF Festival is één van de grotere Poolse festivals op het gebied van alternatieve muziek. De line-up van dit jaar is dan ook niet verkeerd: bovenaan het affiche pronken PJ Harvey, Feist en Swans. Ook staan Arab Strap en Kornél Kovács op het programma, die eerder dit jaar nog op Best Kept Secret te zien waren.

Naast een muziekprogramma waarmee je je het hele weekend mee kan vermaken, is er ook genoeg te doen op het gebied van cultuur. In het Literary Café worden lezingen gehouden door schrijvers, dichters, journalisten en columnisten. Op het terrein vind je tevens een ruime keuze aan plekken waar je eten en drinken kan halen. Zo kan je er terecht voor een super gezonde smoothie of heel veel soorten koffie, maar ook voor een hotdog in een nieuw jasje of een pizza. Het festival biedt overigens ook een ruime keuze aan glutenvrij, vegetarisch of veganistisch eten en drinken.

Check de trailer hieronder en kom alvast in de stemming!

OFF Festival

OFF Festival wordt ieder jaar gehouden in Katowice in Polen. Dit jaar vindt het plaats van 4 tot en met 6 augustus. Een kaartje voor het hele weekend met camping kost je €97,50. Check de website voor alle informatie!

OFF Festival Logo

OFF Festival 2021

Locatie
Polen
Katowice, Polen
Datum 6-8 augustus 2021
Line-up
Caribou
Mac DeMarco
alyona alyona
Tickets Niet meer beschikbaar.