FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete nummers van Biffy Clyro?

De driekoppige formatie Biffy Clyro maakt al ruim 20 jaar muziek en bracht vorig jaar nog het zevende album Ellipsis uit. Gewapend met knallers als ‘Animal Style’ en ‘On A Bang’ maken de heren elke festivalweide en elk podium in Europa onveilig. Dit jaar staan ze op het festival der festivals: Sziget. Geef ons een blik op jouw Droomsetlist in de nieuwe FestiTinder!

Met maar liefst zeven studioalbums op zak heeft Biffy Clyro een behoorlijk oeuvre om uit te kiezen. Reden genoeg om de Schotten een handje te helpen in hun keuze. Ben jij erbij op Sziget? Laat ons weten wat jouw favoriete nummers van de band zijn en stel jouw droomsetlist samen! Luister jij liever naar ‘Wolves of Winter’ van het album Ellipsis, naar ‘Biblical’ van Opposites of naar de gouden oude ‘Justboy’ van de eerste plaat Blackened Sky?

Kortom, nodigt een nummer je uit om keihard mee te brullen? Swipe deze dan snel naar rechts! Is een track afgezaagd en hoor je liever een andere? Swipe dan naar links. Mon The Biff!

Sziget Express


Ook dit jaar werken Festival.Travel en Sziget weer samen aan een compleet verzorgde treinreis naar het festival. Op 6 of 8 augustus vertrek je vanaf Amersfoort en op 16 of 18 augustus verlaat je Boedapest weer. Het festival vindt plaats van 9 tot 16 augustus. Zie hierboven een mooie impressie van hoe het er aan toe gaan op zo’n treinreis naar Boedapest!

De ticketverkoop voor deze treinreis is reeds gestart. Voor een zitplaats leg je € 180,- neer, een economy couchette kost je € 210,-. Ook is er een comfort couchette, deze gaat weg voor € 230,-.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget 2017

Sziget
Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Tickets voor het festival zijn al verkrijgbaar. Een 7-dagenkaart kost je € 299,-. De 5-dagen tickets zijn inmiddels uitverkocht. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Dianne de Kievit

Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Anderson .Paak, Foals, Goldband, QOTSA en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het mag de wereld rondreizen.

Meer van Dianne