Stem nu op jouw favoriete festival anthem! Muse of Red Hot Chili Peppers?

1075
beste festival anthem week 19

In de rubriek Beste Festival Anthem zoekt Festileaks samen met jou naar het ultieme festivalnummer. Deze week nemen twee absolute toppers het tegen elkaar op: ‘Knights Of Cydonia’ van Muse en ‘Can’t Stop’ van Red Hot Chili Peppers. Welke schreeuw jij het liefste mee? Breng nu je stem uit!

De 1/8 finales zijn al weer in volle gang, Linkin Park en Pearl Jam lieten de competitie al achter zich. Maar wie zal de derde artiest zijn die doordringt tot de kwartfinales? Wordt het Muse met hun legendarische afsluiter ‘Knights Of Cydonia’? Of wordt het toch ‘Can’t Stop’ van Red Hot Chili Peppers? Het is aan jullie om je favoriete act naar die kwartfinale plek te stemmen! Kun je geen keuze maken? Luister dan onder de poll de nummers nog eens.

‘Knights Of Cydonia’ van Muse

Zo lang Muse al een band is zijn ze razend populair op de festivals. En sinds hun album Black Holes And Revelations uit 2006 hebben ze ook nog eens de ultieme afsluiter op hun repertoire staan. ‘Knights Of Cydonia’ wordt steevast door de hele festivalweide meegezongen. Is dit ook jouw favoriete meeschreeuwmomentje van elke festivalzomer? Twijfel dan niet en breng je stem uit voor Matthew Bellamy en co.

‘Can’t Stop’ van Red Hot Chili Peppers

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Het Red Hot Chili Pepper album By The Way mag dit jaar alweer vijftien kaarsjes uitblazen, en ook ‘Can’t Stop’ is uitgenodigd voor het feest. Geen feestje is namelijk compleet zonder deze festivalknaller. Ook bij deze song is het gegarandeerd meezingen met Anthony Kiedis terwijl Chad Smith losgaat op z’n drums en Flea z’n o-zo-bekende baslijn over de festivalweide schalt. Weet jij ook van geen ophouden als dit nummer wordt ingezet? Stem dan op ‘Can’t Stop’.

Best Festival Anthem op Spotify

Jullie hebben massaal gereageerd op onze oproep tot het nomineren van jouw ultieme festival anthem. We hebben alle nummers die zich geplaatst hebben voor de competitie verzameld in de ultieme festival playlist: Festileaks’ Festival Anthems. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van deze competitie? Abonneer je dan nu!

Wedstrijdschema

beste festival anthem knock out fase week 18

Benieuwd of jouw nominatie heeft weten door te breken naar de achtste finales? Check hierboven alle deelnemers aan de competitie. Volgende week staan we voor de moeilijke keuze tussen Rammstein en Green Day. Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Fan van Oost-Europese festivals tot aan sneakers, en de Koreaanse cultuur tot beleggen. Een goed circus aan interesses dus. En qua muziek? O.a. EDEN, Jeremy Zucker en Oh Wonder!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.