Lyrics Quiz! Hoe goed ken jij de songteksten van Nothing but Thieves?

1947
Nothing But Thieves
Foto: Bart Heemskerk

Vorige week kwam het nieuwe album van Nothing but Thieves uit, yes! Dat betekent veel nieuwe muziek luisteren en lyrics oefenen. Kun jij de lyrics van het eerste album en de nieuwe nummers dromen? Test het in de nieuwe FestiQuiz!

Broken machine is het tweede studioalbum van de Britse band. Op dit album vinden we onder andere de hits ‘Amsterdam’ en ‘Sorry’, maar natuurlijk ook veel nieuw materiaal. Een aantal van deze nieuwe nummers, en natuurlijk de oude hits, hebben wij deze zomer op Rock Werchter en Lowlands meegezongen. Maar hoe goed ken jij de lyrics? Tijd voor de test: quiztime!

Nothing But Thieves

Foto: Kamiel Scholten

Nothing But Thieves is een alternatieve rockband uit het Britse Southend-on-Sea. De band bestaat uit Conor Mason (zang en leadgitaar), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (keyboard en gitaar), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). Na de oprichting in 2012 werd in 2013 het eerste succes geboekt met debuutsingle ‘Itch’. Debuutalbum Nothing But Thieves kwam uit op 16 oktober 2015. Naast ‘Itch’ zijn ook hits als ‘Wake Up Call’ en ‘Trip Switch’ hierop te vinden.

Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.