Nieuw in de Festileaks 50: Nothing But Thieves, The National, Warhaus en meer

929
Down The Rabbit Hole 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Down The Rabbit Hole 2016)

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van Nothing But Thieves, The National, Warhaus, Foo Fighters en U2. 

Naar de Festileaks 50!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Festileaks 50 is ook de place-to-be om op de hoogte te blijven van alle nieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

What’s new(s)?

Dit weekend sluiten we het festivalseizoen af met Appelpop en Lollapalooza Berlin. Maar niet getreurd, want in muziekland worden we volop getrakteerd! Wat te denken bijvoorbeeld van de officiële release van het nieuwe album Sleep Well Beast van The National? Of de nieuwe singles van U2Warhaus en Foo Fighters? Ook U2, Courtney Barnett & Kurt Vile, The Mysterons en Paloma Faith zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Bicep! Portugal. The Man! Wolf Parade! TENDER!  En nog veel meer. Ze wachten weer op je, vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem

beste festival anthem knock out fase week 16

Alle poule-wedstrijden zijn gespeeld en dus gaat de competitie de tweede fase in. In Poule O was ‘Drunken Lullabies’ van Flogging Molly de overduidelijke winnaar en neemt het nu op tegen de #2 uit Poule P: ‘Lonely Boy’ van The Black Keys. Je hebt nog tot en met zondag om jouw stem uit te brengen. Daarna worden de 1/8 finales afgetrapt door ‘In The End’ van Linkin Park en ‘Harder, Better, Faster, Stronger’ van Daft Punk.

- Oproep -

Geef je op om te werken op festivals

Achter de bar, tickets scannen of de kassa bedienen? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!

Festileaks op Spotify

Image result for festival public

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal nageniet van je favoriete festival? Check dan hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Ook hebben we al jullie Droomsetlists in Spotify gezet! Check hieronder een selectie:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.