Queens of the Stone Age, The National en meer voor Northside 2018

qotsa

Het geruchtenseizoen is geopend! Het Deense festival NorthSide trapt af met de eerste 5 namen voor de komende editie. In het zelfde weekend als Best Kept Secret 2018 zijn onder andere Queens of the Stone Age, The National en Father John Misty op het festival te bewonderen.

Naast deze drie toppers behoren ook Cigarettes After Sex en Deerhunter onder het eerste pakketje namen. Het Deense NorthSide festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Best Kept Secret 2018. Het is dus goed mogelijk dat de festivals namen delen. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead en James Blake op beide festivals.

Queens of the Stone Age

queens of the stone age josh homme

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the Deaf, Rated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. In 2018 maakt de band dus weer een rondje langs de Europese zomerfestivals. Waar hoop jij de groep te zien?

Northside 2018

NorthSide 2018 vindt plaats van 7 t/m 9 juni. Het festival valt in hetzelfde weekend als Best Kept Secret. Een weekendticket voor NorthSide heb je al voor 1635,- Deense kronen,  en koop je hier. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy en The 1975 op het festival.

Wil je speculeren over nieuwe geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.