2manydjs en meer naar wintereditie We Are Electric

Soulwax Band

De eerste namen voor de wintereditie van We Are Electric zijn bekendgemaakt. Op 25 november kun je in het Klokgebouw in Eindhoven dansen op de muziek van onder meer 2manydjs en Agoria.

De eerste area van de wintereditie van We Are Electric wordt dit jaar gehost door elrow. Dit Spaanse clubconcept weet optredens te regelen van onder meer 2manydjs en Agoria. Benieuwd op welke acts je nog meer met de voeten van de vloer kunt? Alle bevestigingen voor de elrow-area staan hieronder op een rijtje.

  • 2manydjs (dj set)
  • Agoria
  • Dusky
  • Ici Sans Merci
  • Andres Campo
  • Tini Gessler

Inmiddels heeft de organisatie ook bevestigd wie de tweede area gaat hosten. Deze eer gaat naar het Amsterdamse VERKNIPT, dat voornamelijk gefocust is op elektronische muziek. De line-up van de VERNKIPT-area wordt volgende week onthuld.

We Are Electric 2018

De wintereditie van We Are Electric staat gepland voor 25 november in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets voor het eendaagse festival zijn te verkrijgen vanaf €32,50 op de officiële website.

Naast een indooreditie én een podium op Paaspop heeft We Are Electric ook een outdooreditie die in de zomer plaatsvindt: We Are Electric Weekender. Benieuwd naar hoe dat was? Check dan het festivalrapport van We Are Electric Weekender 2017.