All Points East 2018 komt met LCD Soundsystem, Lorde en meer

Foto: Cambria Harkey/Lollapalooza 2016

All Points East vindt komend jaar voor de eerste keer plaats. Het Engelse festival debuteert met een affiche waar je ‘u’ tegen zegt. Onder meer Lorde, LCD Soundsystem en Björk zijn aan het programma toegevoegd.

De nieuwe acts voegen zich bij onder meer The xx en Lykke Li. The xx vormt samen met LCD Soundsystem en Björk het headlinende trio. Andere nieuwe acts op het affiche zijn Beck, Father John Misty en Yeah Yeah Yeahs. Eerder werd ook al een speciale show van The National aangekondigd. Andere acts op die dag zijn The War On Drugs en Future Islands.

Het zou zo maar kunnen dat we een aantal van de acts komende zomer in Nederland terug zien. Het Engelse festival vindt slechts een week voor Best Kept Secret plaats.

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Foto: Eric Pamies

LCD Soundsystem is een Amerikaanse elektronische rockband. De band is in 2002 opgericht en heeft drie studioalbums uitgebracht. Het meest recente album stamt uit 2010. Op 2 april 2011 gaf de band een afscheidsconcert in Madison Square Garden. Toch werd in december 2015 de stilte al doorbroken met de Kerstsingle Christmas Will Break Your Heart. Een nieuwe tour liet dan ook niet lang op zich wachten. Er volgden headline-shows op onder andere Lowlands en Pukkelpop. Inmiddels is er een nieuw album uit en dus genoeg reden voor nieuwe Europese festivalshows.

All Points East 2018
The National
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

All Points East zal volgend jaar voor de eerste keer neerstrijken in het Victoria Park in Londen. Het festival vindt plaats van 25 mei tot en met 3 juni 2018. Onder de eerste namen behoren onder andere The National, The xx en The War On Drugs. Houd voor meer informatie onze website goed in de gaten. Tickets zijn al te koop en je scoort ze hier.

All Points East Logo

All Points East 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
London, Verenigd Koninkrijk
Datum 18-28 augustus 2023
Line-up
Haim
Bonobo
Aphex Twin
Haim, Bonobo, Aphex Twin +38 meer
Tickets Kopen