Daar zijn ze dan: de eerste namen voor Roskilde 2018. Aankomende zomer kun je onder meer Bruno Mars en Vince Staples gaan aanschouwen op het Deense festival.

Maar daar blijft het niet bij. De organisatie heeft namelijk maar liefst 10 kersverse acts onthuld die het Deense festival gaan platspelen. Benieuwd welke acts allemaal hun muzikale kunsten gaan vertonen? Bekijk dan snel de onderstaande lijst met alle bevestigingen:

  • Bruno Mars
  • Vince Staples
  • Mogwai
  • C.V. Jørgensen
  • Myrkur
  • Nelson Can
  • Oh Sees
  • Yasuaki Shimizu
  • WATAIN
  • Wilkinson

Staat jouw favoriete festivalact niet in het lijstje? Dan is het hoog tijd om jouw mening te laten horen! Roskilde biedt festivalgangers namelijk de mogelijkheid om hun eigen wishlist door te geven. Door jouw muzikale wensen te delen met de organisatie maak je ook nog eens kans om 2 gratis tickets te scoren. Lijstjes doorgeven is nog nooit zo leuk geweest.

Psst… Was je niet van plan om deze zomer naar Denemarken af te reizen, maar vind je de bovenstaande acts wel helemaal te gek? Niet getreurd. De kans is zeker aanwezig dat een gedeelte van de Roskilde-acts ook op Down The Rabbit Hole of Rock Werchter te zien zijn. Deze festivals vinden namelijk in dezelfde tijdsperiode plaats.

Roskilde 2018

Foto: Christian Hjorth

Als je fan bent van een ijzersterke line-up en goedkoop bier, dan is Roskilde misschien wel jouw ideale festival. Roskilde 2018 vindt plaats van 30 juni tot en met 7 juli in de gelijknamige Deense stad Roskilde. Tickets voor het festival gaan 15 november in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.