Coldplay speelt nieuw nummer tijdens tour

2893

Vorige week verscheen uit het niets een onbekende titel op de setlist van Coldplay. Het gaat om het nieuwe nummer ‘Life is Beautiful’, dat de band voor het eerst speelde tijdens een concert in San Diego.

De band is druk aan het touren met hun in juli uitgebrachte EP Kaleidoscope, maar dat weerhoudt de band er niet van om met nog meer nieuw materiaal te komen. Op 8 oktober speelde Chris Martin met zijn mannen voor het eerst het nieuwe ‘Life is Beautiful’. Het nummer is nog niet uitgebracht, maar gelukkig hebben een paar snelle fans het voor je gefilmd. Beluister hem nu!

Let op: De link kan mogelijk vervallen in verband met auteursrechten, dus geniet er van zolang het kan.

Coldplay

Coldplay AHFOD press

Sinds 1996 is Coldplay al actief in de muziekwereld. In 2000 brachten de heren hun eerste album Parachutes uit en ruim 15 jaar later verscheen in 2015 het meest recente album A Head Full of Dreams. Sindsdien heeft de band echter niet stilgezeten. Na vele hitsingles zoals ‘Something Just Like This’, bracht de band in juli van dit jaar de EP Kaleidoscope uit.

 

Redacteur en Community bij Festileaks. Studeert zo nu en dan aan het MIC. Spaart CD's, maar droomt van een mooie LP collectie. Luistert stiekem naar Duitse bandjes, luistert niet stiekem naar The National, Arcade Fire en alles daar tussenin.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.