LCD Soundsystem zal op 5 juni 2018 een optreden geven in het Malahide Castle in Dublin. Het optreden vindt vlak voor Best Kept Secret 2018 plaats, wat plaatsvindt van 8 t/m 10 juni. 

Het is de eerste Europese show voor de band, die hoog op het verlanglijstje van menig festivalganger staat. Door deze bekendmaking is LCD Soundsystem een goede kanshebber geworden voor Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Het optreden vindt namelijk slechts enkele dagen voor Best Kept Secret plaats. Best Kept Secret wordt dit jaar georganiseerd van 8 t/m 10 juni 2018.

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Foto: Eric Pamies

LCD Soundsystem is een Amerikaanse elektronische rockband. De band is in 2002 opgericht en heeft drie studioalbums uitgebracht. Het meest recente album heet American Dream en stamt uit 2017. Op 2 april 2011 gaf de band een afscheidsconcert in Madison Square Garden. In december 2015 werd de stilte echter al doorbroken met de Kerstsingle Christmas Will Break Your Heart. Een tour werd niet uitgesloten en zo was daar de aankondiging voor het optreden op Coachella. In 2016 stond de band op onder andere RoskildeLowlands en Pukkelpop. Dit jaar volgde er een clubtour waarin onder meer Paradiso aan werd gedaan.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.