Guns N’ Roses naar Graspop Metal Meeting 2018

Guns N' Roses

Het hoge woord is eruit. Guns N’ Roses komt in 2018 naar Graspop Metal Meeting voor een show

Guns N’ Roses is een van de hoofdacts op het festival. Op 21 juni zal de band achter Axl Rose en Slash hun opwachting maken op het festivalterrein in Dessel. Vorig jaar waren ze nog te zien als headliner van TW Classic. Daarnaast is de band ook te zien in Nederland, op 4 juli doen ze het Goffertpark aan.

Dit jaar heeft Graspop een XL-editie. Het festival is vier dagen in plaats van drie. Guns N’ Roses treedt op de donderdag op. Op eerdere edities traden er op die dag een stuk of vier kleine bandjes op. De donderdag was toen alleen toegankelijk voor bezoekers met een weekendbandje.

Guns N’ Roses

De rockers van Guns N’ Roses hebben hun sporen in de muziekscène al lang en breed verdiend. Ondanks dat er genoeg mot was tussen zanger Axl en gitarist Slash hebben de twee toch weer besloten weer bij elkaar te komen met de hele band voor een reünie. De band bracht 6 studioalbums uit, waarvan Chinese Democracy uit 2008 de meest recente is en scoorde wereldhits met ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Sweet Child O’ Mine’. De band was afgelopen zomer nog te bewonderen op TW Classic en in het Goffertpark.

Graspop Metal Meeting 2018
Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

De beruchte Metal Meeting vindt aankomend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni. Dit jaar heeft het festival een heuse XL-editie van vier dagen in plaats van drie. Metalfans uit heel Europa reizen af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Vorig jaar waren onder andere Rammstein, Deep Purple en Evanescence de headliners van dienst. Tickets voor de 2018-editie gaan 18 november in de verkoop.

 

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Amber Hoogendoorn

24 jaar. Afgestudeerd van de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Sinds 2016 onderdeel van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Mac Miller, Kanye West, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

Meer van Amber