Op het festivalforum van Festileaks zijn de speculaties over komend festivalseizoen druk bezig. Bij de geruchten over Rock Werchter was gisteren plots een opvallend bericht te vinden: het logo van The Rolling Stones!

Natuurlijk kan iedereen zo’n bericht posten. Gelukkig weten we dat dit bericht serieus genomen mag worden. Vorig jaar deelde dezelfde gebruiker een Guns N’ Roses logo en vertelde dat de band naar Werchter Boutique zou komen. Achteraf bleek ‘JPF’ gelijk te krijgen. Genoeg reden om ook deze post serieus te nemen dus!

De geruchten over The Stones komen niet alleen van ons forum.Eerder werd al ingebracht dat de band mogelijk op een nieuw Engels festival te vinden is. Volgens de Belgische site Moustique ook België op de lijst voor 2018. Doordat The Rolling Stones samenwerken met het StageCo van Herman Schuermans lijkt een show op TW Classic of Rock Werchter logisch.

The Rolling Stones

Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards en Charlie Watts hebben weinig introductie nodig. The Rolling Stones werden legendarisch met hits als ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Paint It Black’ en ‘Gimme Shelter’. Dit jaar tourde de band met het nieuwe album Blue and Lonesome langs stadions. Festivalshows van Mick Jagger en co. zijn zeldzamer. In 2014 was de band voor het laatst op festivalweides te zien. Toen deden de heren onder meer Pinkpop en TW Classic aan. Als we de geruchten mogen geloven keren The Rolling Stones komend jaar terug op de festivals.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.