Hollywood Vampires, Macklemore en anderen naar Rock in Roma 2018

(c) Koen Keppens

Rock in Roma maakt vandaag de eerste 6 namen bekend. Onder andere Hollywood Vampires en Macklemore reizen af naar het Italiaanse festival.

Daar blijft het niet bij. Ook Parkway Drive, Thy Art Is Murder, Emmure en Coez geven optredens op Rock in Roma.

Rock in Roma is geen standaardfestival zoals wij dat kennen. Het Italiaanse zomerfestival is meer een overkoepelende naam voor een reeks losse concertdagen, waarvoor enkel dagtickets verkrijgbaar zijn.

Hollywood Vampires

Johnny Depp! Alice Cooper! Joe Perry! Hollywood Vampires is een heuse supergroep. De band werd in 2015 opgericht door de bekende Amerikanen en bracht in hetzelfde jaar hun debuutalbum Hollywood Vampires uit. De band eert oude muziekhelden en is vernoemd naar een kroeg die door Cooper werd opgericht. Volgend jaar gaan de mannen op tournee en zijn ze ook op Graspop en Hellfest te zien!

Rock in Roma 2018

Rock In Roma 2016

Rock In Roma vindt zoals vanouds plaats tijdens de zomermaanden op een racecircuit in Rome. De naam staat voor het geheel van concerten die plaatsvinden in die periode. Voorgaande jaren gaven onder meer Linkin ParkThe Chemical Brothers en Muse een concert op het festival. Dit jaar zijn dus onder Hollywood Vampires en Macklemore aan de beurt. Voor het festival zijn alleen dagtickets verkrijgbaar. Check de officiële festivalwebsite voor meer informatie.