I-Days Festival 2018 presenteert Liam Gallagher en meer

Foto door Kmeron via Flickr (CC)

I-Days Festival presenteert deze week haar eerste namen. Onder meer Liam Gallagher verschijnt komende zomer op het Italiaanse festival.

Het festival kondigt tot dusver de nieuwe acts aan door de setlist te posten. Met onder meer ‘Wall of Glass’ en ‘Wonderwall’ is Liam Gallagher de eerste act op de line-up. Gisteren volgde ook een setlist met ‘Pretty Fly’ en ‘Self Esteem. Ook The Offspring is dit jaar op het festival te vinden.

Ondertussen is I-Days Festival ook flink aan het aftellen. Waar gisteren de teller nog op -3 stond, gaat de klok vandaag naar -2. Het lijkt er dus op dat er een grote act aan zit te komen voor het Italiaanse festival. Vrijdag weten we vast en zeker meer!

Liam Gallagher

Foto door Kmeron via Flickr (CC)

Liam Gallagher kreeg wereldfaam toen hij met zijn broer Noel het frontmanschap van Oasis vervulde. Tijdens de Britpop-beweging van de jaren negentig groeide de band tot één van de grootste die de aarde ooit gekend had. De eerste twee albums worden door vele gezien als een van de beste albums ooit gemaakt. De band wordt in het hele bestaan getergd door ruzies tussen de broers en in 2009 is het genoeg: Noel Gallagher stapt uit Oasis. Liam start een nieuwe band, Beady Eye, maar na twee albums zet hij daar in 2014 een punt achter. Een solo-carrière is de nieuwste troef, met het album ‘As You Were’ als eerste wapenfeit. En als dat niks wordt, Liam? “I will probably fuck off forever”.

I-Days Festival 2018

I-Days Festival

I-Days Festival 2018, ook wel Independent Days Festival genoemd, vindt jaarlijks plaats in Milaan, Italië. Het festival wordt dit jaar van 21 tot 24 juni gehouden.. Afgelopen jaar stonden onder meer Radiohead, Green Day en Justin Bieber op het programma. Een deel van deze acts stond ook op Pinkpop of Best Kept Secret. De kans is groot dat ook in 2018 weer acts gedeeld worden. Voor meer informatie kun je terecht op de site van I-Days.

I-Days Festival Logo

I-Days Festival 2024

Locatie
Italië
Milaan, Italië
Datum 29 mei - 12 juli 2024
Line-up
Doja Cat
Straykids, Tedua, Doja Cat +14 meer
Tickets Kopen