Advertisement

Ozzy Osbourne naar Impact Festival 2018

Black Sabbath Ozzy Osbourne
Foto: Rudy de Doncker

Metalheads opgelet! Ozzy Osbourne laat van zich horen. De zanger van Black Sabbath gaat in 2018 weer op tournee en speelt een paar dagen voor Graspop in de Poolse stad Krakau.

De geruchten rondom Ozzy waren er al eerder. Zo wist het Franse festivalorakel Zégut te melden dat de zanger waarschijnlijk op Download speelt. Afgelopen jaar heeft Ozzy Osbourne een tour gedaan met onder andere Zakk Wylde in zijn band. Voor 2018 heeft hij alweer plannen voor een nieuw solo album. Zien we de legendarische rocker ook terug op Graspop?

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne behoort tot één van de meest invloedrijke personen uit de rockwereld. De zanger van het onlangs gestopte Black Sabbath is nog lang niet uitgezongen en gaat volgend jaar wederom op tournee. In 2016 stond Ozzy met de afscheidstournee van Black Sabbath op onder andere Graspop, Hellfest en Rock am Ring. De zogenoemde ‘Prince of Darkness’ is inmiddels 68 jaar oud en heeft ondanks het einde van Black Sabbath nog altijd niet alles van de wereld gezien. Op welk festival hoop jij Ozzy te zien? Speculeer mee op ons forum!

Impact Festival 2018

Bron: Facebook Impact Festival

Impact Festival vindt komend jaar voor de 5e keer plaats in de TAURON Arena in Krakau. Over de datum en ticketprijzen is vooralsnog niets bekend, behalve dat Ozzy Osbourne een optreden geeft op 26 juni 2018. Doordat het festival veel harde namen programmeert en eind juni van start gaat is het goed mogelijk dat het festival namen deelt met Graspop. In het verleden speelden Rammstein, Aerosmith, Slipknot en Linkin Park op het Poolse festival.