The War On Drugs, Spoon en meer naar Forbidden Fruits 2018

Nieuws vanuit Dublin: het Ierse festival Forbidden Fruits maakt haar allereerste namen bekend! Het festival vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2018.

Naast The War On Drugs en Spoon reizen ook Grizzly Bear, Warpaint, Thundercat en Superorganism af naar het Ierse festival. Alle aangekondigde acts zullen allemaal op maandag 4 juni op het festival spelen. Dit maakt de organisatie van Forbidden Fruits bekend via de website.

Weekendtickets voor het festival zijn al in de verkoop gegaan. De dagkaarten voor maandag 4 juni zijn te koop vanaf maandag 27 november.

The War On Drugs

Photo: Shawn Brack

De Amerikaanse indierockband The War On Drugs heeft met hun recentste album de critici blij gemaakt. A Deeper Understanding werd op 25 augustus 2017 uitgebracht. “Zelfs Springsteen maakt ze niet zo mooi”, schrijft OOR in zijn recensie van het album. 1 en 2 November staat de band in de AFAS Live in Amsterdam. Beide concerten zijn helemaal uitverkocht.

Forbidden Fruits 2018

Het Ierse festival viert in 2018 haar zevende editie. Dit keer valt het festival in het weekend van 2 tot en met 4 juni. Onder andere The War On Drugs en Spoon vallen onder de eerste aangekondigde acts. Weekendtickets zijn al in de verkoop. De dagtickets gaan vanaf maandag 27 november in de verkoop en die bestel je hier.