Advertisement

5 dingen die we massaal kwijtraken op het festivalterrein

Best Kept Secret camping
Foto: Juri Hiensch

Afgelopen dinsdag vroegen we jullie middels een FestiTinder welke spullen jullie wel eens kwijtraken op een festival. Het blijkt dat we met zijn allen nogal wat achterlaten! Van vrienden tot smartphones en van opblaasdieren tot lekke luchtbedden, er komt van alles voorbij.

Kom jij ook altijd met minder terug dan dat je het terrein op bent gekomen? Benieuwd wat we met z’n allen het meest verliezen op festivals? Check dan snel jullie top 5!

5. Muntjes

Heel erg vervelend al die munten zo los in je broekzak. Hopelijk hebben ze anno 2018 op alle Europese festivals het systeem dat je kunt betalen met je festivalbandje!

4. Je schaamte (als je die al had)

Op een festival kan en mag (bijna) alles. In je onderbroek over de camping rennen? Geen enkel probleem! Keihard meebléren met je favoriete band? Doen we! Heel hard snurken of keihard in de modder op je bek gaan? We hebben het allemaal wel eens gedaan! Who cares?

3. Lauw bier

Aan de ene kant niet fijn dat je je bier kwijtraakt, aan de andere kant: Wie houdt er nou van zo’n pislauwe pensenterger? Je kunt gelukkig snel naar de bar rennen voor een lekkere koude rakker.

2. Je goede gehoor

Dit is nog wel het ergste wat je (waarschijnlijk voor altijd) kwijt kunt raken. Denk daarom aan goede oordoppen die je gehoor beschermen. Het zou zonde zijn als je de rest van je leven minder hoort of zelfs een piep in je oor overhoudt.

1. Poncho’s

Je hoopt natuurlijk die krengen nooit nodig te hebben op een festival, maar altijd als je ze nodig hebt zijn ze opeens nergens meer te bekennen. Uit je zak gevallen of al gebruikt en nonchalant op de grond gesmeten? Het is een waar mysterie.

De volledige uitslag

Gelukkig houden jullie je duurste bezit goed in de hand, de smartphone is namelijk het minst verloren voorwerp in deze lijst!

  1. Poncho’s (72%)
  2. Je goede gehoor (65%)
  3. Lauw bier (64%)
  4. Schaamte (63%)
  5. Muntjes (58%)
  6. De weggewaaide partytent (55%)
  7. Je toffe zonnebril (49%)
  8. Al je vrienden (48%)
  9. Tent (46%)
  10. Klapstoel (46%)
  11. Kleding (44%)
  12. Het altijd lekke luchtbed (44%)
  13. Opblaas ‘dingen’ (42%)
  14. Afgetrapte sneakers (42%)
  15. Liefde (37%)
  16. Je geliefde pet (31%)
  17. Je oh-zo geliefde opblaaskrokodil (28%)
  18. De ‘hier-zijn-mijn-vriendenstok’ (25%)
  19. Koelbox (23%)
  20. Je ijskoude slaapzak (23%)
  21. Je speciale vlag (20%)
  22. Smartphone oplader (19%)
  23. Pinpas (19%)
  24. Onesie (16%)
  25. Smartphone (15%)

Iets kwijtgeraakt? FestiShop to the rescue!

Best Kept Secret camping
Foto: Juri Hiensch

Nou hebben wij een oplossing voor (bijna) al je problemen, en dat is de FestiShop! Bij ons koop je voor het nieuwe festivalseizoen een stevige zonnebril met de allure van Audrey Hepburn of een tent waarmee je de Mount Everest kan beklimmen.

Naar de FestiShop!