Festileaks 50 presenteert nieuws van o.a. N.E.R.D., Kendrick Lamar, alt-J en SOHN

N.E.R.D

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van N.E.R.D. feat. Kendrick Lamar, alt-J, SOHN, Thom Yorke en meer. Dus waar wacht je nog op?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner best tracks, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen in de Festileaks 50! Want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album Revival van Eminem? Of de nieuwe singles van MGMT, Portugal. The Man en Rico & Sticks. Of de cover van ‘Red Right Hand’ van Nick Cave door niemand minder dan Iggy Pop en Jarvis Cocker? Ook Moby, Manic Street Preachers en Jason Mraz zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Stippenlift! EDEN! Tune-Yards! POLIÇA! En nog veel meer dus. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Naar de Festileaks 50!

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal nageniet van je favoriete festivalacts van 2017? Check dan het overzicht van Festileaks’ Festivalacts Top 100. Maar je kunt je nu natuurlijk ook al muzikaal voorbereiden op het nieuwe festivalseizoen:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!