Advertisement

Lenny Kravitz maakt Europese tourdata bekend

Lenny Krevitz
Lenny Krevitz

Lenny Kravitz heeft zojuist zijn Europese tour data bekendgemaakt. Een show voor Nederland of België staat echter nog niet op de planning.

Dat de Amerikaan nog geen data voor Nederland of België heeft staan zou wel kunnen betekenen dat hij misschien op een festival in de buurt staat. Pinkpop kan bijna zeker afgestreept worden, dat complete weekend heeft hij al andere optredens gepland. Het weekend tijdens Rock Werchter is echter nog helemaal vrij, zal Lenny hier dan te zien zijn? In 2015 gaf de zanger ook al een optreden op het grootste festival van België.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz is een legendarische Amerikaanse zanger. Zijn specialiteit ligt niet alleen bij muziek, hij is namelijk ook acteur in films zoals The Hunger Games. Kravitz heeft veel samenwerkingen gedaan met grote artiesten als Guns N’ Roses, Mick Jagger, Madonna en Michael Jackson. De zanger heeft voor het laatst op festivals gespeeld in 2016, toen was hij te zien op Hangout in Amerika. In Europa was hij voor het laatst te zien in 2015 op onder andere Rock Werchter. Het is nog even afwachten of hij komend jaar weer terug zal keren naar Nederland of België. Waar hoop jij de rocker te kunnen zien komend jaar?