Macklemore lekt affiche Garorock 2018 met Jack White

Jack White Shoot 2012

Jack White is komend jaar op festivals te vinden. Macklemore lekte de komst van de Amerikaan naar Garorock. Foutje, bedankt!

Het Franse Garorock heeft een paar klinkende namen op het affiche staan. Het was alleen nog niet de bedoeling dat we ook van de komst van Jack White al weten. Macklemore was wel officieel aangekondigd. Garorock vindt slechts een week voor Rock Werchter plaats. Het zou daarmee niet de eerste keer zijn dat de festivals een aantal namen delen. Of ook Jack White op beide festivals te vinden is, is nu de vraag. Het affiche dat Macklemore deelde vind je hieronder:

Jack White

Jack White is terug. De voormalige frontman van The White Stripes bracht deze week een nieuw nummer uit: ‘Servings and Portions from my Boarding House Reach’. Daarmee gaan ook meteen geruchten over een nieuw album. Dat zou Boarding House Reach gaan heten. Er lijkt nu ook een nieuwe tournee in het vat te zitten voor de Amerikaan. De vorige keer dat Jack White in Nederland en België te zien was stamt al uit 2014. Hoog tijd voor een nieuw (festival)optreden dus!

Garorock 2018

Het Franse festival vindt dit jaar voor de 13e keer plaats in de zuid-westelijke plaats Marmande. Garorock wordt in het weekend voor Rock Werchter gehouden, namelijk van 28 juni tot en met 1 juli. De kans dat beide festivals een aantal namen delen is dus aanzienlijk. Afgelopen jaar stonden onder meer Royal Blood, Justice en Phoenix op het Franse affiche. Dit jaar vinden we onder meer Macklemore en Jack White terug in Frankrijk. Voor 3 dagen inclusief camping betaal je €110,-. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.