Sting bevestigt vier Duitse festivaloptredens in 2018

1238
Sting
Foto: Eric Ryan Anderson

De eerste festivaldata voor Sting zijn een feit! De Britse zanger geeft aankomende zomer maar liefst vier festivaloptredens bij onze oosterburen. 

Tussen 8 en 18 juli is de ex-The Police bassist te zien in Mainz Volkspark, Fulda Domplatz, Rosenheim Mangfallpark en Salem Schloss. Je kunt vanaf 8 december een ticket scoren voor één van de shows.

In 2013 gaf Sting zijn laatste Nederlandse festivalshow. Destijds stond de Engelsman op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Hopelijk kunnen we hem in 2018 opnieuw verwelkomen in Nederland of België.

Sting

Met een baan als basisschoolleraar lijkt een rocksterren bestaan niet weggelegd voor de Britse Gordon ‘Sting’ Sumner. Alles verandert wanneer hij in 1977, samen met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summers, The Police opricht. Met hits als ‘So Lonely’ en ‘Roxanne’ groeit de band eind jaren 70 uit tot een act van wereldformaat. In 1984 valt de band door ruzies uit elkaar. Sting begint dan aan een zeer succesvolle solocarrière. Evergreens als ‘Fields of Gold’ en ‘Englishman in New York’ zingt iedereen moeiteloos mee. Met het laatste album 57th & 9th stond de Britse zanger dit jaar nog in een uitverkochte AFAS Live.

Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.