Daar zijn de eerste namen voor Primavera Sound 2018! Het festival in Barcelona heeft dit jaar onder meer Arctic Monkeys en Björk op de line-up staan. Ook Nick Cave & The Bad Seeds, The National en Lorde staan op het Spaanse affiche.

Het Spaanse Primavera Sound weet ieder jaar de meest hippe en alternatieve acts te scoren. Waar vorig jaar onder meer Arcade Fire, Bon Iver en The xx bovenaan het affiche te vinden waren, zijn Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave & The Bad Seed en The National dit jaar de grote namen.

Andere namen op de line-up zijn Lorde, Migos en The War on Drugs. Daar houdt het nog lang niet bij op. Ook ASAP Rocky en Belle & Sebastian zijn op het affiche te vinden. Alle aangekondigde namen vind je hieronder:

Primavera Sound 2018

Primavera
Foto: Cecilia Diaz Betz

Primavera Sound 2018 vindt plaats van 30 mei tot en met 3 juni midden in het centrum van Barcelona. Vorig jaar stonden onder andere The XX, Run The Jewels en Arcade Fire op het affiche. Kaarten voor het festival zijn al te koop via de website van het festival.