Dekmantel Festival 2018 maakt eerste namen bekend

1246
Jamie XX
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Dekmantel Festival heeft op een wel heel bijzondere manier nieuws naar buiten gebracht, namelijk middels een spacey video. 3voor12 stortte zich er onmiddellijk op en ontdekte dat o.a. Jamie xx, Orbital, John Talabot en Modeselektor de voetjes van de vloer zullen gaan krijgen.

Over vijf dagen verspreid, treden in totaal meer dan 100 dance- en techno-acts op. De acts zijn te zien op verschillende locaties voor de inmiddels zesde editie van Dekmantel Festival. De eerste worp namen zijn dus te vinden in onderstaande video. Hoeveel weet jij te herkennen?

Spoiler alert!

Naast eerder genoemde namen als Jamie xx, John Talabot, Modeselektor en Orbital, heeft de 3voor12-redactie ook acts als Daphni en Four Tet gevonden. Benieuwd naar alle ontdekkingen? Check dan de gehele lijst hieronder:

  • Tolouse Low Trax
  • Skatebard
  • Call Super
  • Daphni
  • Dam-Funk
  • Oscar Mulero
  • DVS1
  • DJ Bone
  • Mr Scruff
  • Floating Points
  • Answer Code Request
  • Gesloten Cirkel
  • Space Dimension Controller
  • Juju & Jordash
  • Demolition Imminent
  • Unit Moebius
  • DJ Nobu
  • Mark Ernestesus
  • Samuel Kerridge
  • Modeselektor
  • Veronica Vasicka
  • Woody
  • Gilb’r
  • Max Abysmal
  • Objekt
  • Joy Orbison
  • Bruxas
  • Jamie xx
  • Matrixxman
  • Patrick Russell
  • Steffi
  • RØDHÅD
  • Optimo (Espacio)
  • Orbital
  • Four Tet
  • Helena Hauff
  • Shackleton
  • Objekt
  • Thundercat
  • Lena Willikens
  • DJ Stingray
  • Palms Trax
  • Sassy J
  • Phase Fatale
  • Silent Servant
  • Identified Patient
  • Parrish Smith
  • Young Marco
  • John Talabot
  • James Holden
  • Shanti Celeste
  • Tom Trago
  • Jasper Wolff & Maarten Mittendorff
  • Clarke
  • Donato Dozzy
  • Stanislav Tolkachev
  • Randomer
  • Xosar
  • Elena Colombi

  Dekmantel Festival 2018

  Dekmantel Festival 2017 vindt plaats van 1 t/m 5 augustus en kent een uitgebreid en divers programma. Zo zijn er op woensdag en donderdag meerdere vaste muzieklocaties – Muziekgebouw ’t IJ, Tolhuistuin, Shelter – decor voor het festival. Daarna verhuist Dekmantel naar buiten. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt het feest namelijk voortgezet in het Amsterdamse Bos. De ticketverkoop start woensdag 25 januari.

  Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

  Festileaks Festivalvakantie 2022

  Er zijn geen dagkaarten beschikbaar voor Dekmantel Festival. Maar voor de doorgewinterde festivalganger zijn er ‘4 day festival tickets’, waarmee je zowel in de stad als in het bos kan feesten. Als dat je wat te veel is, kun je ook een ‘3-day festival ticket’ kopen, die je toegang verschaft tot het festivalterrein in het Amsterdamse Bos. Ben je op ook nog op zoek naar campingtickets én tickets voor het openingsconcert, dan dien je deze apart aan te schaffen.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.