Eminem, The Killers en meer naar Boston Calling 2018

Goed nieuws vanuit het Amerikaanse festival Boston Calling! De organisatie komt met de eerste lading namen. Onder meer Eminem, The Killers en Jack White staan in het voorjaar op de planken.

Hier blijft het niet bij. De organisatie van het festival heeft nog veel meer namen bekend gemaakt. Zo vinden we voor het eerst Paramore op een festivalaffiche. Naast muzikale acts als The National, Queens of the Stone Age en Khalid is er plek voor meer. In mei is ook filmster Natalie Portman op het festival te vinden. Hieronder is de complete line-up tot nu toe te zien:

Eminem

Of je hem nu kent van Marshall Bruce Mathers III of onder zijn artiestennamen Eminem of Slim Shady, het draait allemaal om dezelfde man. Afgelopen jaar bracht de rapper een nieuw album uit, daarvoor dropte hij al ‘Campaign Speech’ (een protestsong tegen Donald Trump) en verklapte tegelijkertijd bezig te zijn met een nieuwe plaat. Met het nieuwe album zal de Amerikaan Coachella aandoen, een Europees festival is vooralsnog niet aangekondigd.

Boston Calling 2018

Het Amerikaanse festival Boston Calling vindt jaarlijks in het voorjaar plaats. In 2018 zal het festival plaats vinden van 25 t/m 27 mei. In 2017 stonden onder meer Tool, Mumford & Sons en Bon Iver op het affiche. Komend jaar heeft het festival onder meer Eminem, The Killers en Jack White weten te strikken. Early bird tickets voor het festival zijn in de verkoop gegaan. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalsite.