Nothing But Thieves lekt Liam Gallagher en meer voor Benicàssim 2018

Nothing But Thieves

Nothing But Thieves heeft in een tweet een deel van de line-up van het Spaanse festival FIB Benicàssim gedeeld. Onder de gelekte namen vinden we Liam Gallagher, Bastille en meer.  

In de tweet, die inmiddels alweer is verwijderd, deelt de band een affiche van FIB Benicàssim met daarop twaalf namen. Naast bovenstaande acts vinden we ook namen als Travis Scott en Two Door Cinema Club. Enkel The Killers is door het festival zelf bekendgemaakt. Op de bevestiging van de andere acts moeten we nog even wachten. Gelukkig krijgen we donderdag uitsluitsel over de nieuwste namen.

Noting But Thieves verwijderde de tweet snel. Gelukkig staan er nog nog wel screenshot online. Hieronder vind je een deel van de gelekte namen!

Nothing But Thieves

Foto: Kamiel Scholten

Nothing But Thieves is een alternatieve rockband uit het Britse Southend-on-Sea. De band bestaat uit Conor Mason (zang en leadgitaar), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (keyboard en gitaar), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). Na de oprichting in 2012 werd in 2013 het eerste succes geboekt met debuutsingle ‘Itch’. Debuutalbum Nothing But Thieves kwam uit op 16 oktober 2015. Naast ‘Itch’ zijn ook hits als ‘Wake Up Call’ en ‘Trip Switch’ hierop te vinden.

FIB Benicàssim 2018

Foto: Nerea Coll

FIB Benicàssim Festival vind in 2018 plaats van 19 t/m 22 juli in Binicàssim, Spanje. Afgelopen jaar waren onder meer The Red Hot Chili Peppers, The Weeknd en Kasabian te bewonderen. Voor 2018 staan The Killers al op het affiche. Early Bird tickets voor het festival zijn nog tot en met 14 december te koop. Je betaald dan €110,- voor vier dagen festival. Ga voor meer informatie over het festival naar de site.