Âme, Rødhåd en meer naar Extrema Outdoor Belgium 2018

XO-Extrema-Outdoor-Photographer-credits--Mike-Breeuwer-LOW

Extrema Outdoor Belgium 2018 heeft zijn line-up gepresenteerd. Onder andere Âme, Rødhåd, Dixon en Radio Slave staan op het affiche. 

Naast bovenstaande namen heeft de organisatie van het festival nog veel meer namen aangekondigd. De volledige line-up van Extrema Outdoor Belgium vind je hieronder:

foto van Extrema Outdoor Belgium.

Op het affiche staan namen in alle stromingen van elektronische muziek. Van techno tot house, er zijn een hoop vormen van EDM te vinden.

Rødhåd

https://www.youtube.com/watch?v=cw5tNvBd0vo

Rødhåd is een Berlijnse techno-dj. Hij begon zijn dj-carrière door in Berlijn kleine outdoor feesten te organiseren. Hiermee vergaarde hij populariteit. In 2009 kreeg hij zijn eigen club-night; DYSTOPIAN. Mede hierdoor werd hij zo populair, dat hij in steden door heel Europa kon draaien. Zijn stijl wordt ook wel omschreven als ‘perfect gemixte dub-techno met veel percussie’. In 2012 bracht hij zijn eerste album uit onder zijn eigen label, wat ook DYSTOPIAN heet. Vandaag de dag is Rødhåd een dj die veel geboekt wordt door festivals over de hele wereld. Zo staat hij dit jaar al op Soenda, Dekmantel en Awakenings. Daarnaast is hij dus ook te vinden op Extrema Outdoor Belgium.

Extrema Outdoor Belgium 2018

Extrema Outdoor Belgium 2018 vindt plaats op 18, 19 en 20 mei. Het festivalterrein bevindt zich bij ‘De Plas’ in Houthalen-Helchteren. Op het festival zijn allemaal acts te vinden die elektronische muziek maken. Zo prijken namen als Âme, Rødhåd en Dixon op het affiche. Dit betekent, mooie acts op een nóg mooiere locatie. Tickets voor het het festival zijn al in te koop. Weekendtickets kosten €99, als je ook nog gebruik wilt maken van de camping, ben je €119,- kwijt. Dagtickets zijn ook verkrijgbaar, deze kosten voor de vrijdag €39 en voor de rest van het weekend €59. Voor meer informatie over het festival kun je de website raadplegen.

XO Belgium (Extrema Outdoor) Logo

XO Belgium (Extrema Outdoor) 2023

Locatie
België
Houthalen-Helchteren, België
Datum 26-28 mei 2023
Line-up
Amelie Lens
Joyhauser
Claptone
Tickets Niet meer beschikbaar.