Beck, Courtney Barnett, The War On Drugs en anderen naar RBC Bluesfest 2018

(c) Rob Walbers

Slecht nieuws voor fans van Passenger en The War On Drugs met een ticket voor Rock Werchter. Het Canadese RBC Bluesfest maakt vandaag deze namen bekend en vindt tegelijk met het Belgische festival plaats.

Dat Passenger, Brockhampton en The War On Drugs niet op Rock Werchter spelen lijkt hierbij een feit. Deze artiesten spelen namelijk op vrijdag 6 juli, de tweede dag van Rock Werchter. Ook voor Beck en Courtney Barnett slinken de kansen voor een passage in Werchter. Courtney Barnett geeft op 11 juli acte de présence en Beck geeft op 13 juli een optreden.

Beck

Beck David Campbell, beter bekend als Beck, zit al een lange tijd in de muziekindustrie. De zanger combineert verschillende genres en creëert hiermee zijn een eigen stijl. In 1993 bracht hij het nummer ‘Loser’ uit, wat uitgroeide tot een van zijn grootste nummers ooit. Zijn meest recent album Colors, bracht hij uit in 2017. Dit album werd goed ontvangen en mede hierdoor zien we hem deze zomer terug op verschillende festivals.

RBC Bluesfest 2018

Het Canadese RBC Bluesfest vindt plaats van 5 juli tot en met 15 juli in Ottawa. Doordat het festival overlap kent met Rock Werchter is het een interessant festival om in de gaten te houden. Komend jaar worden de headlinespots vervuld door Foo Fighters, Shawn Mendes, Dave Matthews Band, Beck, Rise Against, Rae Sremmurd en Jethro Tull. Tickets zijn vanaf 15 februari verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op de website.