In de Festileaks 50: nieuwe releases van Muse, Editors, Fatboy Slim en meer

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In de bijgewerkte playlist  kunnen jullie nu genieten van splinternieuw materiaal van Muse, Editors, Fatboy Slim, Frank Ocean en meer. Dus waar wacht je nog op?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner best tracks, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen, want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album Leuk van De Jeugd Van Tegenwoordig? Of de nieuwe singles van David Byrne, Post Malone en Superorganism. Ook JOHAN, The Breeders en Father John Misty zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Beach House! blackwave.! Simian Mobile Disco! Blood Orange! En nog veel meer dus. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Naar de Festileaks 50!

Festivallen op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Zo hoef je helemaal niet te wachten tot het ein-de-lijk Best Kept Secret is, maar kun je ook thuis nu al helemaal onderdompelen in de Best Kept Secret 2018 line-up. Richt je je liever op je favoriete headliner van 2018? Abonneer je je dan op ‘Best Tracks’ waarin we de 20 meest favoriete nummers hebben verzameld in één playlist.

Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van de voorpret voor 2018? Check dan nu alle bevestigde acts in de festival playlists:

Richt je je liever op je andere headliners van 2018? Abonneer je je dan op ‘Best Tracks’ waarin we de 20 meest favoriete nummers hebben verzameld in één playlist:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!