Nick Cave, Lorde en meer naar NOS Primavera Sound 2018

Nick Cave

De organisatie van NOS Primavera Sound 2018 heeft de hele line-up bekendgemaakt. Onder meer Nick Cave and the Bad Seeds en Lorde zijn komend jaar op het festival te zien. 

Niet alleen Nick Cave and the Bad Seeds en Lorde zullen deze zomer op de planken van het Portugese festival staan. Het festival maakt nog vele andere namen bekend. Zo zijn ook Jamie XX, A$AP Rocky, The War On Drugs en nog zo’n 40 andere namen te zien. Hieronder is het complete affiche te zien.

Nick Cave and The Bad Seeds Home

nick cave

In 1983 richt de Australische zanger en pianist Nick Cave samen met Mick Harvey en Blixa Bargeld de band Nick Cave & The Bad Seeds op. Door de jaren heen wijzigt de bezetting van de band geregeld, waarbij Nick Cave steeds als stabiele factor overblijft. Inmiddels heeft de band 16 studioalbums uitgebracht. Het meest recente album Skeleton Tree uit 2016 werd lovend ontvangen door fans en critici en zal ongetwijfeld deze zomer ook deels te horen zijn op de festivals waar de band speelt.

Primavera Sound Porto 2018

Photo Credits: Hugo Lima

De Portugese versie van Primavera Sound vind plaats van 7 tot en met 9 juni in Porto. In 2017 stonden onder meer Bon Iver en Justice op het affiche. Komende editie staan onder andere Nick Cave and the Bad Seeds, The War On Drugs en Lorde op het festival. Kaarten voor het festival kosten je €105 voor een heel weekend. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site van het festival.

Primavera Sound Porto Logo

Primavera Sound Porto 2024

Locatie
Portugal
Porto, Portugal
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Lana Del Rey
Pulp
SZA
Lana Del Rey, Pulp, SZA +31 meer
Tickets Kopen