This post is also available in: English

Kendrick Lamar is dit jaar te zien op Pukkelpop 2018. Een persbericht met daarin nieuwe tourdata voor de Amerikaanse rapper maakte dit duidelijk.

Kendrick Lamar bracht vorig jaar op het Aftermath label van Dr. Dre zijn tweede studioalbum uit getiteld good kid, m.A.A.d city. Met dat album tourt hij momenteel de wereld rond. Eerder werd al bekend dat ook Lowlands 2018 onderdeel is van deze tour.

Pukkelpop 2018 vindt plaats op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus op het festivalterrein van Kiewit aan de Kempische Steenweg in Hasselt. Tickets zijn vanaf woensdag 27 maart hier in de verkoop. Een combiticket koop je voor 165 euro, dagkaarten zijn te krijgen voor 83 euro exclusief servicekosten. Voor meer praktische informatie: www.pukkelpop.be